Conversatielessen Engels

cursus Conversatielessen Engels, deel I en II  

Maximaal 6 cursisten per groep!

Spontaan durven spreken in het Engels is het doel van deze cursus. U leert goed en met vertrouwen Engels spreken en gebruiken.  In een gezellige en vertrouwde omgeving werken we met elkaar aan het gebruik van Engels in allerlei dagelijkse situaties.  Lezen, luisteren en schrijven oefenen we met behulp van een Engels lesboek. Op deze manier komt er zo van alles aan bod, zodat je niet alleen oefent met spreken maar ook luisteren, lezen en zelfs af en toe een stukje schrijven. Ik spring naast de stof van de les ook graag in op vragen/problemen uit de groep zodat de les zo concreet en op maat mogelijk is. Thuis kun je verder oefenen en leren met het online materiaal dat bij de cursus hoort.

De cursus geef ik in 2 blokken van ieder 10 lessen. Van oktober tot december (10 lessen) en van februari tot april (10 lessen). Je kunt gerust slechts 1 blok doen, maar je mag in februari ook aanschuiven voor het 2e blok.
Eén blok van 10 lessen kost €195,- exclusief de kosten voor het boek. (ong. €35,-) Je mag ook langs komen om de boeken voor de cursussen in te kijken, dan kun je op basis daarvan beslissen welke cursus, beginners of gevorderden, voor jou het beste aansluit. Beide cursussen zijn op de maandagavond (van 19.00 tot 20.30 en van 20.30 tot 22.00 uur).
  • Duur van de cursus: 10 lessen van 1.5 uur.
  • Tijd: maandag van 19.00 tot 20.30 (conversatielessen beginners)                                                              20.30 tot 22.00 (conversatielessen gevorderden)
  • Prijs: 1 blok (10 lessen van 1,5 uur) €195,- plus cursusmateriaal
Wegens allerlei andere verplichtingen vervallen dit jaar de cursussen Conversatielessen Engels. 
Interesse of vragen? Ga naar: contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *