Cursus Business English

In de cursus Business English werken we volgens een Engelstalige methode die gericht is op verschillende aspecten van zakelijk verkeer in het Engels. Van de telefoon beantwoorden, het leiden van een business meeting, het ontvangen van Engelstalige klanten tot het schrijven van e-mails.

  • Duur van de cursus: 10 lessen van 1.5 uur.
  • Prijs: 1 blok (10 lessen van 1,5 uur) €195,- (exclusief cursusmateriaal)

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledige BEC cursus. Deze leidt op tot het behalen van het Business English Certificate (BEC). Dit is een internationaal erkend certificaat, uitgegeven door de British Council, waarmee u wereldwijd kunt aantonen dat u op goed niveau het zakelijk Engels beheerst. Het boek dat we gebruiken in de basiscursus is hetzelfde als voor deze cursus. In de volledige cursus werken we het echter het hele boek door. U kunt op deze manier eerst kiezen voor een basiscursus en later deze uitbreiden tot een volledige BEC cursus.

Meerdere klanten kiezen echter ook vaak voor een individueel traject. Daarin spreken we samen het aantal lessen af en de inhoud. Het voordeel hiervan is dat er makkelijker en beter kan worden beantwoordt aan de eigen hulpvraag en problemen. Ook het cursusmateriaal kan specifieker uitgezocht worden. Een traject van 10 individuele lessen kost € 500,-

Interesse of vragen? Ga naar: contact

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *