Cursussen Engels


Epping English Support heeft verschillende cursussen Engels ontwikkeld die allemaal een unieke insteek hebben. Ik geeft altijd een eigen draai aan bestaand lesmateriaal of ik bedenk het gewoon zelf. Daardoor zijn we samen in staat om vooral veel te praten, in het Engels natuurlijk! En daarnaast behandelen we toch alle stof. Thuis kunt u online zelf verder oefenen. De groepen zijn altijd klein; maximaal 6 deelnemers. Daardoor krijgt iedereen genoeg aandacht en wordt de insteek laagdrempeliger. 

  • Business English
    U goed kunnen redden binnen zakelijk verkeer in het Engels is het doel van deze cursus. Er is tevens de mogelijkheid het Business English Certificate (BEC) te behalen, een internationaal erkend certificaat uitgegeven door Cambridge University.
  • English Drama
    Voor scholieren is er de cursus English Drama. Toneelspelen in het Engels levert erg veel op voor je Engels en is een stuk leuker dan individuele bijles.
  • Conversatielessen Engels
    Spontaan durven spreken in het Engels is het doel van deze cursus. U leert goed en met vertrouwen Engels spreken en gebruiken. Deze cursus is er op beginners-  en op gevorderden niveau.
  • Kindercursus Engels                                                                                      Kinderen leren op een natuurlijke manier via spel. Om daar op aan te sluiten biedt Epping English Support een speciale cursus Engels voor kinderen.